طرح اقتصادی دولت باعث رونق در بازار ارزاق خراسان جنوبی شده است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مجتبی شریعتیفر روز دوشنبه در کارگروه تنظیم بازار استان، اظهار کرد: دولت با تغییر شیوه پرداخت ارز ترجیحی به دنبال توزیع یارانه براساس عدالت است که باید مزایای این طرح بیش از گذشته برای مردم تبیین شود.
وی موفقیت در مدیریت بازار را مدیون همکاری تمامی دستگاهها، بخش خصوصی، تشکلها، دستگاههای نظارتی، امنیتی و اطلاعاتی دانست و گفت: جلساتی با فرمانداران برگزار شده و برای بهبود شرایط بازار تصمیمات مقتضی، گرفته شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با تاکید براینکه طرح اقتصادی دولت نیازمند تبیین بیشتر است، تصریح کرد: تخلفات احتمالی در روند اجرای طرح باید به دقت رصد و مورد اصلاح قرار گیرد تا از انحراف طرح از هدف اصلی جلوگیری شود.
شریعتیفر از آمادگی برای تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ویژه اصناف خبرداد و گفت: باید هرچه سریعتر این کارگروه تشکیل شود تا مشکلات برخی واحدهای صنفی با ارائه راهکارهای لازم به حداقل برسد.
وی با بیان تولید مازاد مرغ و تخم مرغ در استان، اظهارکرد: اکنون قیمت مرغ و تخم مرغ نسبت به استانهای همجوار و میانگین کشوری کمتر است، اما باید برای ایام عید و ماه مبارک رمضان چارهاندیشی شود.
شریعتیفر با بیان اینکه وضعیت ذخیره اقلام اساسی در استان مناسب است، اظهار کرد: روغن به فراوانی در سطح بازار نداریم، اما کمیاب هم نیست.
استان مرزی خراسان جنوبی ۱۲ شهرستان و حدود ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و ۸۴ درصد جمعیت این استان در دهکهای درآمدی بین یک تا هفت قرار دارند.